Arab popje Menlover van 29 wil een man

Menlover van 29 uit Zuid-Holland is een Arab popje dat een man wil.

Mijn grote droom is om door meerdere mannen tegelijk genomen te worden. Dus in al mijn gaatjes tegelijk. Mijn kutje, mijn kontje en mijn mond. En dan maar stoten met zijn allen! Wel discreet.

Naam
Menlover
Leeftijd
29 Jaar
Relatie
Lat Relatie
Provincie
Zuid-Holland
Land
Nederland
Ogen
Bruin
Haar
Donkerblond
Postuur
Atletisch
Uiterlijk
Getint
Stllewateren (26)
Pipple (18)
Luckymoe (24)
HaZaCaty (19)
Cooraa (19)
Zeralda (23)
Madison (26) Zuid-Holland
Toen ik vorige maand in mijn geboorteland AustraliŽ op vakantie was heb ik een hele leuke man ontmoet. Wij hebben veel met elkaar opgetrokken en het was echt heel erg gezellig. Een relatie hebben wij niet maar ik heb wel gezegd dat ik hem graag nog een keer wil zien en dat was wederzijds. Wanneer het zo ver is weet ik niet want zo'n reis kost veel geld. Maar ja, ik ben hier maar alleen en dat valt tegen. Alles moet ik alleen doen en in bed valt er ook niks te beleven. Is er een leuke man die open staat voor een relatie met mij maar dan geen echte relatie? Niet samenwonen en niet verliefd worden maar leuke en lekkere dingen met elkaar doen?
Pentricia (23) Zuid-Holland
Tja ik ben welgesteld en ik kan alles krijgen wat ik wil maar liefde kan je niet kopen. Ook is het zo dat de meeste mannen kicken op m'n geld, dit wil ik dus echt niet. Ik wil dat je kickt op mij ;-)
Mygod (26) Zuid-Holland
Wat geil hier allemaal hihi! Hier vind ik zeker en vast wat pap voor m'n poesje!