Mocro ding Drafdilla van 18 wil daten

Drafdilla van 18 uit Zuid-Holland is een Mocro ding dat daten wil.

Begin me een beetje eenzaam te voelen zonder vriend, helemaal als ik in mijn eentje in bed lig. Moet het nu hebben van mijn speeltjes maar heb liever een sexy vent naast me in bed.

Naam
Drafdilla
Leeftijd
18 Jaar
Relatie
Single
Provincie
Zuid-Holland
Land
Nederland
Ogen
Bruin
Haar
Gekleurd
Postuur
Slank
Uiterlijk
Getint
Haticey (21)
BabetteVX (22)
Viesmeisje (24)
Simpeleik (19)
Buufiej (29)
Logan (26)
Stritta (22) Zuid-Holland
Twee jaar heb samen gewoond met mijn ex, dacht echt de man van mijn dromen gevonden te hebben maar toe hij wat foute vrienden kreeg was het over en sluiten. Hoop hier wel de juiste man te vinden die in mijn dromen regelmatig voorbij komt.
⬤ Online
Raadwel (29) Zuid-Holland
Ik zal wel even wat over mij zelf vertellen en waarom ik hier zit. Ik ben belazerd door mijn nu ex vriend ( Dan weet je dat nu Joost :-) ) en dat komt omdat hij via hier aan het daten was met 2 vrouwtjes. Wat hij kan, kan ik beter, zou je dan denken. Maar wat ik voornamelijk nu gewoon wil is een leuke jongen/man treffen die wel echt serieus is en wel voor mij gaat en natuurlijk is lekker seksen ook nooit verkeerd! Dus wie weet lees jij dit en lijkt je dat wel wat, dan mag je mij gerust een berichtje sturen. En Joost, go fuck yourself, ik heb me tassen gepakt.
⬤ Online
Jasminneke (21) Zuid-Holland
Mijn inmiddels ex heb drie maanden geleden de deur gewezen, vreemdgaan is niet mijn ding en al helemaal niet als mijn partner dat doet. Wil een monogame man zien te vinden die zich alleen om mij wil bekommeren.
⬤ Online